Kuva Casa del Mar
Kuva Casa del Mar
Kuva Casa del Mar
Kuva Casa del Mar
Kuva Casa del Mar

Osoite: 621 S. Atlantic Ave., Ormond Beach, FL, 32176, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vac-club.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja vuokrattavissa Casa del Marissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Casa del Mar kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Casa del Mar Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas, Poreallas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Veneily (Läheiset), Kalastus (5.0 mailia), Golf (3.0 mailia), Kampaaja (Läheiset), Terveysklubi (Läheiset), Ratsastus (6.0 mailia) (12.0 mailia), ostoskeskus (lähellä), tennis (2.0 mailia), vesihiihto (10.0 mailia), tuulen surffaus (10.0 mailia),
Lentokenttä
Daytona Beach International - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kotona kodin kokemuksesta Casa del Marissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Casa del Mar, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Casa del Mar ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Casa del Marin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Casa del Marissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Casa del Mar -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Casa del Marin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Casa del Mar voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.