Kuva Casa Del Marin Golf ja Dive Resort
Kuva Casa Del Marin Golf ja Dive Resort
Kuva Casa Del Marin Golf ja Dive Resort
Kuva Casa Del Marin Golf ja Dive Resort
Kuva Casa Del Marin Golf ja Dive Resort

Osoite: Brgy. Mano, San Remigio
Cebu, 6011, Filippiinit
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: members.tripod.com/casadelmar

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Casa Del Mar Golf & Dive Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Casa Del Mar Golf ja Dive Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Casa Del Marin golf- ja sukelluskohteen palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily, Lasten allas, Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Golf, Vammaiset, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Sukellus, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lääketieteelliset laitteet (12.0 mailia),
Lentokenttä
Mactan - (75 mailia - 120 km)
Tarkista sisään / ulos
maanantai

Nauti kotona kotoa kokemuksesta Casa Del Mar Golf ja Dive Resort

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Casa Del Mar Golf ja Dive Resort, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Casa Del Mar Golf ja Dive Resort ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Casa Del Mar Golf ja Dive Resort, miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Casa Del Marin Golf ja Dive Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Casa Del Mar Golf and Dive Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla, jolla pyritään myymään osa-aikaista käyttöoikeutta Casa Del Marin golf- ja sukelluskohteen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Casa Del Mar Golfia ja Dive Resortia voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.