Kuva Casa Grande Vista Pacifico
Kuva Casa Grande Vista Pacifico
Kuva Casa Grande Vista Pacifico
Kuva Casa Grande Vista Pacifico
Kuva Casa Grande Vista Pacifico

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja -vuokrausta Casa Grande Vista Pacifico? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Casa Grande Vista Pacifico kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Casa Grande Vista Pacifico -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily, Lastenhoito, Lastenallas, Kokoustilat, Kuntosali, Päivittäistavarakauppa, Pesula (varuste), Hissi, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset laitteet, Leikkikenttä, Ravintola, Laitesukellus (varuste), Snackbaari, Kylpylä (käytettävissä), Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Golf (4.0 mailia),
Lentokenttä
Puerto Vallarta International - (10 mailia - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti Casa Grande Vista Pacificon kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Casa Grande Vista Pacifico, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Casa Grande Vista Pacifico ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointi Casa Grande Vista Pacifico miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin osoitteessa Casa Grande Vista Pacifico

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Casa Grande Vista Pacifico -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään osa-aikaista käyttöoikeutta Casa Grande Vista Pacificen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Casa Grande Vista Pacificoa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.