Kuva Casa Velas Boutique Hotel
Kuva Casa Velas Boutique Hotel
Kuva Casa Velas Boutique Hotel
Kuva Casa Velas Boutique Hotel
Kuva Casa Velas Boutique Hotel

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.hotelcasavelas.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Casa Velas Boutique Hotel? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Casa Velas Boutique Hotel kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Casa Velas Boutique -hotellin mukavuudet

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lastenallas, Kokoustilat, Kuntosali, Golf, Kampaaja, Pesula, Hissi, Livenviihdettä, Lääkärin Palvelut, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Kylpylä, Uima-allas, Tennis, Poreallas /Poreamme,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Beach (Läheiset), Ruokakauppa (Läheiset), Ostoskeskus (Läheiset),, *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Puerto Vallarta International - (1 mailia - 1 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti Casa Velas Boutique -hotellin kotoa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Casa Velas Boutique Hotel, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Casa Velas Boutique Hotel ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Casa Velas Boutique Hotel -hotellin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Casa Velas Boutique -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Casa Velas Boutique Hotel -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä online-mainontaa, jolla pyritään myymään aikaosuuksia Casa Velas Boutique -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Casa Velas Boutique -hotellia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen muodossa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.