Kuva Casablanca Tiempo Compartido
Kuva Casablanca Tiempo Compartido
Kuva Casablanca Tiempo Compartido
Kuva Casablanca Tiempo Compartido
Kuva Casablanca Tiempo Compartido

Osoite: Viedma Numero 1151 ja Lamarque, Las Grutas, RN, 8521, ARGENTINA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Casablanca Tiempo Compartidossa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Casablanca Tiempo Compartido kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Casablanca Tiempo Compartido Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, Pelihuone, Pesula, Kauppa, Snackbaari,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Kasino (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (Läheiset), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydellä), Laitesukellus (lähietäisyydellä), Vesihiihto ),
Lentokenttä
Viedma International - (112 mailia - 180 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Casablancan Tiempo Compartidon kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Casablanca Tiempo Compartido, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Casablanca Tiempo Compartido ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Casablanca Tiempo Compartidon kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Casablanca Tiempo Compartidossa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Casablanca Tiempo Compartido -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuudet Casablancan Tiempo Compartidon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Casablanca Tiempo Compartidon käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.