Kuva Castel Club
Kuva Castel Club
Kuva Castel Club
Kuva Castel Club
Kuva Castel Club

Osoite: Residence Castel Club Leysin Parc, Route de Collonges, Leysin, CH-1854, Sveitsi
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.apparthotel-leysin.ch

Kiinnostaako vuokra-asunto Castel Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Sveitsi on ehdottomasti pakko käydä lomailijoille, ja se on nykyaikainen, viljelty ja kuuluisa alppi-seikkailunsa ja lumihiutaleidensa huipuista. Niille, jotka etsivät eeppistä matkaa Leysinin kaupungissa, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät eivät voi ehdottaa parempaa osa-aikaisen kuin Castel Club.

Tämä hallusinatoristen maisemien ympäröimä majoitus on lähellä hienoja ravintoloita, kauppoja ja paikallista juna-asemaa. Suosittuja nähtävyyksiä, kuten Leysin-Berneuse ja Diablerets-Isenau Gondolas, Leysin ja Les Diablerets -hiihtokeskukset sekä Aigle-linna ovat kaikki lähellä. Sillä välin Castel Clubin tilavat studiot ja huoneistot ovat viehättäviä ja viihtyisiä. Jokaisessa huoneessa on keittiö, jossa on mukavat keittiötarvikkeet, astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvinkeitin ja lasten syöttötuoli. Hotellissa on myös oma kylpyhuone ja parveke, jolta on mukava etelänäköala Alpeille.

Aulassa on Wi-Fi-yhteys ja vieraat saavat edelleen alennuskuponkeja seitsemässä Leysin-ravintolassa. Muita palveluja ovat baari ja lounge, ulkotenniskenttä, suksivarasto ja ilmainen bussikuljetus köysiradalle. Saatavilla on myös maastopyörävuokraus sekä itsepalvelupesula, kiertue ja lippupalvelu sekä lentokenttäkuljetus.

Castel Club -tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Hissi, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Laskettelu (Läheiset), Ruokakauppa (lähistöllä), Järvi (3.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Ravintola (Läheiset), Hiihtokoulu (Läheiset), Uima-allas
Lentokenttä
Geneve - (78 mailia - 125 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Castel Clubin aikaosuudella

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrataan Castel Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Castel Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Castel Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Castel Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Castel Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Castel Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.