Kuva Castello San Marco
Kuva Castello San Marco
Kuva Castello San Marco
Kuva Castello San Marco
Kuva Castello San Marco

Osoite: Via San Marco 40, Calatabiano, (CT), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.castellosanmarco.it/

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Castello San Marco? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Castello San Marco kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Castello San Marco Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenhoito, Lastenallas, Live-viihde, Lääketieteelliset laitteet, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Golf (11.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (4.0 mailia), Ostoskeskus (2.0 mailia), Uima-allas (lähistöllä)
Lentokenttä
Catania Fontanarossa - (29 mailia - 46 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Castello San Marco

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Castello San Marco, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Castello San Marco ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Castello San Marco, miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Castello San Marco

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Castello San Marcon kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Castello San Marcon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Castello San Marcoa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.