Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Benal Beach
Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Benal Beach
Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Benal Beach
Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Benal Beach
Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Benal Beach

Osoite: CLC Benalin ranta, Avda. del Parque nº1, Edificio Benalin ranta, 29630 Benalmádena Costa, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clublacosta.com

Oletko kiinnostunut myytävistä ja vuokrattavista kiinteistöistä Club La Costa Fractional Ownership at Benal Beachillä? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Osittainen omistus on ei-perinteinen tyyppi osa-aikaisen omistus. Sen sijaan, että omistat kotisi lomakohteessa viikon tai kaksi, omistat siivun itse kiinteistöstä. Jokainen omistus on osoitettu tietylle lomakeskuksen tietylle huoneistolle, ja sille jaetaan prosenttiosuus omistuksesta, jonka saat, kun olet myynyt. Murtopisteiden jakaminen antaa sinulle enemmän joustavuutta, mikä tarkoittaa sitä, että hallitset lomasi paljon paremmin vuosittain. Et ole enää sidottu samaan loma -vuoteen vuodesta toiseen. Vuokrasuhteen päätyttyä kiinteistö myydään ja saat osan voitosta! Kanssa Club La Costa, sinulle on määrätty murto -osia, joita voit käyttää useissa eri salkuissa olevissa lomakohteissa.

Ei ole tarvetta käyttää vaihtoyhtiö pitää Interval International, RCI or 7Across CLC: n osittaisomistuksellasi voit käyttää erilaisia ​​lomakohteita laajassa CLC -salkussa. Matkailu- ja vapaa -ajan ryhmä Murtolukuomistus neuvottelijat voivat selittää sinulle yksityiskohtaisesti, miten se toimii, kuinka joustava se on ja kaikki tämän vakiintuneen aikaosuusmuodon edut.

Sen kyky tarjota jokaiselle jotakin, Osakeomistus Ja Club La Costa on Benal Beach olisi viisas huomioon. Sijaitsee tunnetussa Benalmadenan lomakeskuksessa, Espanja, Kiinteistö hyötyy hyvistä sääolosuhteista vuoden paremmalle osalle, mikä tarkoittaa, että jopa sesonkiaikana, olet todennäköisesti edelleen valmis työskentelemään rusketuksessa! Kuvitteellinen muotoilu ja maisemapuutarhat ovat tämän kauniin kiinteistön ominaisuuksia, joita asiakkaamme usein puhuvat suuresti, ja huoneistot on sisustettu korkealaatuisiksi neutraaleilla värisävyillä värikkäiden aksenttien kanssa. Nauti kauniista näkymistä tilavasta parvekkeellasi, kun nautit kotitekoisesta aterioista, jotka on valmistettu täysin varustellun keittiön mukavuuteen ja pysyvät ulkona upeiden auringonlaskutusten edessä ennen elokuvan elävöittämistä.

Jos aktiviteetti on aktiivisempaa, tyyliäsi on enemmän kuin viisi allasta, joissa on vesiliukumäkiä, jotka soveltuvat sekä lapsille että aikuisille. Vietä huvipuistoon Tivoli World tai katsele vesiäyttelyitä Selwo Marina, ja monet upeat rannat ovat lähellä, jos avoin valtameri soittaa sinulle. Matkailu ja vapaa-aika On ylpeä voidessaan tarjota jälleenmyyntiä varten Osakeomistus Club La Costan kanssa Benalin rannalla.

Ostaminen Club La Costa Murtoluku Omistus Benal Beach aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Club La Costa Murtoluku Omistus Benal Beach ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Club La Costan murtolukuun Benal Beach, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Club La Costan murtoluvuudella Benal Beach

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club La Costa Fractional Ownership Benal Beach -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista omaisuutta Club La Costan murtoluvulla Benal Beachilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttäen Club La Costan murtolukuja Benal Beach voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.