Kuva Costa Salista
Kuva Costa Salista
Kuva Costa Salista
Kuva Costa Salista
Kuva Costa Salista

Osoite: Costa Sal Urb. Matagorda, Puerto del Carmen, Lanzarote, Calle Agonal 6, Urb. Matagorda, Puerto del Carmen, Lanzarote, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.costasal.com

Kiinnostaako Club Costa Salin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Sijaitsee suosittu lomakohde Matagorda Puerto Del Carmen, Lanzarote löydät Club Costa Sal. Tämä palkittu osa-aikaisen lomakeskus sijaitsee 13 aaria rehevien puutarhojen keskuudessa laajan valikoiman paikan päällä, kuten supermarket, tenniskenttä, leikkipaikka ja kaksi uima-allasta sekä aikuisten ja lasten altaat. Matkailu ja vapaa-aika uskovat paikan päällä olevan baarin ja ravintolan, jossa on henkilökuntaa englantilaisia ​​ja irlantilaisia ​​työntekijöitä, jotka tarjoavat aamiais-, lounas- ja illallispalvelun, ovat todellinen bonus

Tämä osa-aikaisen lomakeskus tarjoaa yhdistelmän studio-, makuuhuone- ja kahden makuuhuoneen huoneistoja. Tarjolla on myös valikoima bungaloweja ja huviloita. Kaikissa majoitusvaihtoehdoissa on kaikki mukavuudet, joita tulet odottamaan tämän kaliipin keinona, kuten satelliitti-tv, puhelin, Wi-Fi, ilmastointi ja minikeittiö, jossa on suuremmat huoneet, joissa on täysin varustettu keittiö.

Club Costa Sal sijaitsee vain 10 minuutin päässä Arrecifen lentokentältä Melagordan alueella, vain 4 minuutin kävelymatkan päässä paikallisista baareista, ravintoloista, supermarketeista ja valkoisesta hiekkarannasta, jossa on kävelykatu. Hotellista on myös bussiyhteys vain 50 metrin päässä, tunnin ajomatkan päässä Puerto de Carmenista, Arrecifeista, Playa Hondasta ja Costa Tequiestä.

Costa Salin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Costa Sal ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Costa Saliin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Costa Salissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Costa Salin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä verkkomainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Costa Salin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Costa Salin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.