Photo of Club Elite loma La Fenicessä
Photo of Club Elite loma La Fenicessä
Photo of Club Elite loma La Fenicessä
Photo of Club Elite loma La Fenicessä
Photo of Club Elite loma La Fenicessä

Osoite: Localita Osseddu, Golfo di Olbia, Olbia, Sardinia (OT) 07026, Italia
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.lafeniceresort.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Club Elite Vacationissa La Fenice Resortissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Club Elite loma La Fenice Resortissa on uudenlainen rakennus Olbia 2 -asuntokompleksissa Osseddussa. Aseta panoraamanäkymässä Olbian lahdella lähellä Pittulongun hiekkarantaa.

Tämä osa-aikaisen koostuu huoneistoista, joissa on suuret kuistit, La Fenice -hotelli sopii hienovaraisesti Välimeren luontoon ja vihreään ympäristöön.

Maksua vastaan: kuljetuspalvelu cala banaanien rannalle (varustettu ja ilmainen); mahdollisuus järjestää henkilökohtaisia ​​ja ryhmäsiirtoja (enintään 8 henkilöä) mihin tahansa määränpäähän, ota vastaanotosta hinnat; kaikissa huoneistoissa on ilmastointi saatavana hintaan 5 Euro per päivä.

Pohjois-Sardiniaa tutustuu parhaalla mahdollisella tavalla laajaan retkiohjelmaan ja minikiertomatkoihin.

Kylän palveluihin kuuluu myös iso baari, amfiteatteri, aikuisille varustettu uima-allas, tenniskentät, jalkapallo, lentopallo. Nuori ja dynaaminen animaatiojoukkue järjestää päivän aikana henkilökohtaista ja kollektiivista tennistä, uintia, turnauksia, pelejä ja iltaisin erilaisia ​​viihteitä, musiikkia ja diskoiltoja.

Kyläanimaation erikoistunut henkilöstö hoitaa lapsesi loman aikana.

Kompleksissa on 52-huoneet, kaikki kalustettu, viihtyisä ja hienoksi sisustettu yksityiskohtaisesti.

Huoneistoissa on 4-6-vuoteet, jotka koostuvat:

 • ulkoinen veranta / terassi
 • varustettu keittiö
 • yksityinen kylpyhuone
 • hiustenkuivaaja
 • puhelin
 • televisio
 • liinavaatteet ja liinavaatteiden vaihto
 • puhdistus
 • Kyläravintolan rakenteessa on erityisiä sopimuksia puoli- ja täysihoitoille.

  Club Elite -loman ostaminen La Fenice Resortin lomaosakkeilla

  Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

  Rentouta Club Elite -lomake La Fenice Resortissa ennen kuin ostat

  Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Elite Vacationin kanssa La Fenice Resortissa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

  Myynti ja jälleenmyynti Club Elite -lomalla La Fenice Resortissa

  Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Elite -loman myymisestä La Fenice Resort -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla ylhäältä kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Club Elite Vacationin kanssa La Fenice Resortissa.

  Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Elite Vacationin käyttäminen La Fenice Resortissa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

  Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.