Kuva Club Exploriasta
Kuva Club Exploriasta
Kuva Club Exploriasta
Kuva Club Exploriasta
Kuva Club Exploriasta
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clubexploria.com

Kiinnostaako Club Explorian myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


lomaosakkeen omistajuus Club Exploria tarjoaa sinulle enemmän joustavuutta jäsenyytesi suhteen. Jäsenille tarjotaan Exploria-pisteitä (tunnetaan myös nimellä EXPO), jotka toimivat samalla tavalla kuin muun tyyppiset pistepohjaiset omistajuudet.

Omistajat käyttävät pisteitään lomakeskuksen, sijainnin, vuodenajan, yksikön koon, oleskelun keston ja saapumis-/lähtöpäivien varaamiseen. Näillä kaikilla on eri pistearvot, jotka vaikuttavat siihen, kuinka monta pistettä käytät vuosittain.

Omistajilla on myös mahdollisuus varata, pankkia ja vuokrata EXPO-tilaisuuksiaan, mikä auttaa pidentämään varausta. Lomapäiviä voidaan muokata matkan aikana, koska siellä ei ole transaktiomaksuja.

Jäsenyystasoja on neljä: pronssi, hopea, kulta tai platina (riippuen pisteiden määrästä). Mitä korkeampi omistustasosi, sitä enemmän palveluita ja etuja on saatavilla.

 • Pronssi: 360 EXPO:ta tai vähemmän
 • Hopea: 361-720 EXPO:ta
 • Kulta: 721–1,080 XNUMX EXPO:ta
 • Platina: 1,081 XNUMX+ EXPO:ta
 • Club Explorian jäsenillä on myös pääsy Club Exploria Marketplaceen. Tämä tarjoaa eksklusiivisia hintoja eri lomakohteissa ympäri maailmaa. Tarjolla on myös muita matkatarjouksia ja palveluita, kuten vuokra-autoja, lentoja, teemapuistolippuja, nähtävyyslippuja, aktiviteetteja, retkiä, ostoksia, risteilyjä ja paljon muuta.

  Club Explorian aikaosuuden ostaminen

  Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

  Vuokraa Club Exploria ennen ostamista

  Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Exploriaan, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

  Myynti ja jälleenmyynti Club Exploriassa

  Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Exploria -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Club Explorian kanssa.

  Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Explorian käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

  Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.