Valokuva Club La Costa Kohteet Club
Valokuva Club La Costa Kohteet Club
Valokuva Club La Costa Kohteet Club
Valokuva Club La Costa Kohteet Club
Valokuva Club La Costa Kohteet Club
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clcworld.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Club La Costa -kohteisiin Club


Club La Costan Hotelli- ja lomakeskusten verkko tarjoaa jäsenille pääsyn useisiin 4000-lomakohteisiin yli 100-maissa. Club La Costa alkoi 1984issa kasvaa yli 50,000in jäsenille 22-luksusalueilla Espanjassa, Teneriffalla, Itävallassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa liittymissopimuksilla, joiden avulla jäsenet pääsevät tuhansille lomakohteille ympäri maailmaa. Club La Costa -matkakohteet Club tarjoaa myös omistajille pääsy risteilyalalle klubin jäsenille, joiden avulla he voivat tehdä enemmänkin heidän osa-aikaisen.

Ensisijaisena kumppanina Matkailu ja vapaa-aika Uskovat majoituksen klo Club La Costan Ylelliset lomakeskukset ovat tilavia ja korkealaatuisia ja korkealaatuisia kalusteita satelliittitelevisio ja täysin varustettu keittiö ja tilat. Lomakeskukset ovat puhtaat ja siistit sekä Club La Costa tarjoavat kaikki mukavuudet, joita voit odottaa ylellinen lomakeskus kuten paikan päällä kauppoja ja ravintoloita, viihdettä ja lasten toimintaa niin pitäisi olla jotain tekemistä koko perheelle.

Järjestää seitsemän yön lomaa Club La Costa -kohteisiin Clubin avulla osa-aikaisen Pohjainen järjestelmä, jonka kaikkien jäsenten on tehtävä, on soittaa varausosastolleen järjestämään lomansa Club La Costain kohtelias henkilökunta, joka on aina innokkaita auttamaan. Heillä on jopa matkatoimisto, joka voi varata jäsenille lennoista puolestasi, kun taas lomakohteet tarjoavat jäsenille tervetuliaispaketin saapumisen yhteydessä, joka sisältää lomapaketteja siinä tapauksessa, että siellä olisi jotain, joka olisi unohtanut.

Ostaminen Club La Costa Kohteet Club aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Club La Costa -kohteita Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club La Costa -kohteisiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club La Costa -kohteisiin Club

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club La Costa Destinations Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaisuutta Club La Costa -kohteiden kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club La Costa -kohteita Club voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.