Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Castillo Del Rey
Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Castillo Del Rey
Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Castillo Del Rey
Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Castillo Del Rey
Kuva Club La Costa Murtoluku Omistus Castillo Del Rey

Osoite: Urbanizacion Marina del Sol, Carretera de Cadiz Kilometro 206.5, 29649 Mijas-Costa, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clublacosta.com

Oletko kiinnostunut Club La Costa Fractional Ownership Castillo Del Reyn myytävistä ja vuokrattavista kiinteistöistä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Osittainen omistus on ei-perinteinen tyyppi osa-aikaisen omistus. Sen sijaan, että omistat kotisi lomakohteessa viikon tai kaksi, omistat siivun itse kiinteistöstä. Jokainen omistus on osoitettu tietylle lomakeskuksen tietylle huoneistolle, ja sille jaetaan prosenttiosuus omistuksesta, jonka saat, kun olet myynyt. Murtopisteiden jakaminen antaa sinulle enemmän joustavuutta, mikä tarkoittaa sitä, että hallitset lomasi paljon paremmin vuosittain. Et ole enää sidottu samaan loma -vuoteen vuodesta toiseen. Vuokrasuhteen päätyttyä kiinteistö myydään ja saat osan voitosta! Kanssa Club La Costa, sinulle on määrätty murto -osia, joita voit käyttää useissa eri salkuissa olevissa lomakohteissa.

Ei ole tarvetta käyttää vaihtoyhtiö pitää Interval International, RCI or 7Across CLC: n osittaisomistuksellasi voit käyttää erilaisia ​​lomakohteita laajassa CLC -salkussa. Matkailu- ja vapaa -ajan ryhmä Murtolukuomistus neuvottelijat voivat selittää sinulle yksityiskohtaisesti, miten se toimii, kuinka joustava se on ja kaikki tämän vakiintuneen aikaosuusmuodon edut.

Katso ylös! On hilltop näköalalla Espanja's Costa del Sol on, josta löydät Club La Costa murtoluvut Castillo Del Rey. Tämä majesteettinen hotelli tarjoaa panoraamanäkymät merelle terassilta tai parvekkeelta. Tyylikkäästi suunniteltu perinteinen andalusialainen tyyli, kaakeloitu katot ja kaarevat patiot toivottaa sinut tervetulleeksi tähän ympäristön paratiisiin.

Ostaminen Club La Costa Murtoluku Omistus Castillo Del Rey aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club La Costan murtoluku omistajuus Castillo Del Rey ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Club La Costan murtoluvuudella Castillo Del Reyn kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynti Club La Costan murtoluvulla Castillo Del Rey

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club La Costa Fractional Ownership Castillo Del Rey -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuudet Club La Costan murtoluvulla Castillo Del Rey.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club La Costan murtolukuja Castillo Del Rey voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.