Kuva yrityksestä Club La Costa The Paradise Club
Kuva yrityksestä Club La Costa The Paradise Club
Kuva yrityksestä Club La Costa The Paradise Club
Kuva yrityksestä Club La Costa The Paradise Club
Kuva yrityksestä Club La Costa The Paradise Club

Osoite: Calle Galicia 6, 38660 Adeje, Playa de Las Americas, Teneriffa, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clublacosta.com

Kiinnostaako Club La Costa Paradise Clubin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Suuri paeta paratiisiin on juuri se, mitä saat osa-aikaisen or Osakeomistus Club La Costa Paradise Clubissa. Ota viikon pois arjesta ja löydä itsesi lumoutuneeksi tämän korkeatasoisen keinon viehätyksestä ja viehättävyydestä Tenerife, Espanja- paikalliset asukkaat tuntevat sen ikuisen kevään saarena.

Riippumatta siitä, mihin aikaan vuodesta menen, saat kokea hyvää sää fantastisella paikalla, joka tuntuu siltä, ​​että se on tehty erityisesti lomaillesi. Vietä päiväsi lämmitetyllä vapaamuotoisella altaalla, joka sijaitsee porealtaassa, pysyttele rutiineja kuntokeskuksessa ja nauti La Gomeran näkymistä aurinkoisella parvekkeellasi.

Tilavissa huoneistoissa on kaikki mitä tarvitset, jos haluat valmistaa omat ateriasi tai voit ruokailla tyylikkäästi hotellin ravintoloissa. Tutustu Tieden kansallispuistoon tutustumalla kuunmaisemaan. Rentoudu iltaisin cocktailin kanssa. molemmat osa-aikaisen ja Osakeomistus Tässä upeassa lomakohteessa antaa sinulle vuosien varrella ihastuneita muistoja, joten seuraavaan loma-investointeihin, Matkailu ja vapaa-aika Suosittelee harkitsemaan Club La Costaa Paradise Clubissa.

Club La Costa Paradise Clubin tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lasten uima-allas, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Hissi, Elävää viihdettä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (5.0), Ranta (Läheiset), Veneily (Läheiset), Harjoitusvälineet (Läheiset), Kalastus (Läheiset), Golf (4.0 mailia) Lähistöllä), Tennis (Läheiset), Vesihiihto (lähietäisyydellä), Surffaus (Läheiset),
Lentokenttä
Reina Sofia - (13 mailia - 20 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, tiistai

Club La Costa The Paradise Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club La Costa The Paradise Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club La Costa The Paradise Clubiin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Club La Costa The Paradise Clubissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club La Costa The Paradise Club -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Club La Costa The Paradise Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club La Costan käyttäminen Paradise Club voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.