Kuva Dorada El Tarter
Kuva Dorada El Tarter
Kuva Dorada El Tarter
Kuva Dorada El Tarter
Kuva Dorada El Tarter

Osoite: Ransol, Canillo, Andorra, AD100, Andorra
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: onagrup.com

Haluatko myydä ja vuokrata kiinteistöjä Club La Solana De Ransolissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Andorra on melkein salaisuus; pieni itsenäinen ruhtinaskunta Espanjan ja Ranskan välillä, joka pitää molempien viehätyksen. Ona Dorada El Tarter Ransolissa on vain muutaman minuutin päässä köysiradoista, jotka nostavat sinua kevyesti kohti uskomattomia, henkeäsalpaavia maisemia. Sieltä on helppo vaeltaa kauniita polkuja pitkin kasvillisuutta ja eläimistöä, joille alue on erityisen merkittävä. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat, että on mahdollista viettää sekä kesällä että talvella ja kaiken välissä tässä upeassa rinteessä kylässä vain satakaksikymmentä säännöllisesti asukkaita.

Ona Dorada El Tarter tarjoaa lomailijoille parasta osa-aikaisen huoneistoja, joista voit tutustua Pyreneillä. Lomakeskus toivottaa tervetulleeksi ensimmäistä saapumistaan, kiviseinän, joka sopii mukavasti alueen tunnelmaan ja ulkoasuun. Näkymä on ihana jokaisesta huoneistosta, täydellinen paikka istua ja juoda kahvia ja nauttia tauosta todellisuudesta. Jokaisessa keittiössä ja oleskelualueessa voitte ottaa aikaa kevyen aterian sijaan menemään johonkin lähistöllä oleviin ravintoloihin, jos vaellus- tai hiihtopäivät ovat kuluneet. Ei ole tarvetta kiirehtiä, kun vierailet tässä rauhallisessa paratiisissa vuoristossa.

Ona Dorada El Tarter Tilat

Yksikkötyöt
Takka - yksikkö (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Kuntosali, Ruokakauppa, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
(9.0 mailia), Laskettelurinteitä (1.0 mailia), Hiihtokoulu (Läheiset), Squash (1.0 mailia), Uima-allas (2.0 mailia) , Tennis (2.0 mailia),
Lentokenttä
Barcelona - (125 mailia - 201 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen Ona Dorada El Tarter aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Ona Dorada El Tarter ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Ona Dorada El Tarterin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti osoitteessa Ona Dorada El Tarter

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ona Dorada El Tarter -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Ona Dorada El Tarterin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttäen Dorada El Tarteria voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.