Valokuva Club Lakeridge
Valokuva Club Lakeridge
Valokuva Club Lakeridge
Valokuva Club Lakeridge
Valokuva Club Lakeridge

Osoite: 6028 Plumas St., sisäänkäyntirakennus
Reno, NV, 89509, USA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club Lakeridge? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Lakeridge kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Lakeridge Tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), takka - yksikkö / Kuivausrumpu (jotkut yksiköt),
Lomakeskus
Allas (sisätiloissa / ulkona), tennis (käytettävissä olevat varusteet), poreallas, kuntokeskus, squash-halli,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (5.0 mailia), Ranta (40.0 mailia), Kasino (3.0 mailia), Maastohiihto (30.0 mailia), Laskettelu (30.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Järvi (40.0 mailia ), Live-viihde (1.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (4.0 mailia), Ostoskeskus (lähistöllä),
Lentokenttä
Reno / Tahoe International - (5 mailia - 8 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodin kokemuksesta Club Lakeridgeissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Lakeridge, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Lakeridge ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Lakeridgein kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Lakeridgeissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Lakeridge -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Club Lakeridgein kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club Lakeridgeia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.