Valokuva Club Lanzamar
Valokuva Club Lanzamar
Valokuva Club Lanzamar
Valokuva Club Lanzamar
Valokuva Club Lanzamar

Osoite: Calle las Majadas 2, Lanzarote
Puerto del Carmen, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Club Lanzamarissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Lanzamar kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Lanzamar Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Hissi, Lääketieteelliset laitteet, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat kasino, Kalastus (lähistöllä), Golf (12.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus Sukellus (lähellä), Squash (Läheiset), Tennis (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähietäisyydellä), Surffaus (Läheiset)
Lentokenttä
Arrecife - (7 mailia - 11 km)
Tarkista sisään / ulos
torstai

Nauti kotikokemuksesta Club Lanzamarissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Lanzamarissa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Lanzamar ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Lanzamarin kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Club Lanzamarissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Lanzamarin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Club Lanzamarin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club Lanzamaria voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.