Valokuva Club las Adelfas II
Valokuva Club las Adelfas II
Valokuva Club las Adelfas II
Valokuva Club las Adelfas II
Valokuva Club las Adelfas II

Osoite: Avenida Francia 16, Playa de Los Pocillos
Puerto del Carmen, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.nexusleisure.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Club las Adelfas II? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club las Adelfas II kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club las Adelfas II Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Pesula, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Casino (1.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (16.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (lähellä)
Lentokenttä
Arrecife - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
torstai

Nauti kotikokemuksesta Club las Adelfas II: ssa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club las Adelfas II, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Club Las Adelfas II ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club las Adelfas II: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club las Adelfas II: ssa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club las Adelfas II -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Club las Adelfas II: n kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club las Adelfas II: n avulla voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.