Valokuva Club Los Molinos
Valokuva Club Los Molinos
Valokuva Club Los Molinos
Valokuva Club Los Molinos
Valokuva Club Los Molinos

Osoite: Avenida las Palmeras, Costa Teguise, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokraa Club Los Molinosissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Los Molinos kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Los Molinos Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat veneet, Veneily (lähistöllä), Harjoitteluvälineet (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (2.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä) Puhelin (lähietäisyydet), Tennis (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähietäisyydet), Tuulen lautailu (lähietäisyydet),
Lentokenttä
Arrecife - (8 mailia - 12 km)
Tarkista sisään / ulos
torstai

Nauti kotikokemuksesta Club Los Molinosissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Club Los Molinos, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Los Molinos ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Los Molinos -yhtiölle, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Los Molinosissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Los Molinos -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Club Los Molinosilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Los Molinosin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimassa luottamustilillä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.