Kuva yrityksestä Club Mahindra Snowview Resort
Kuva yrityksestä Club Mahindra Snowview Resort
Kuva yrityksestä Club Mahindra Snowview Resort
Kuva yrityksestä Club Mahindra Snowview Resort
Kuva yrityksestä Club Mahindra Snowview Resort

Osoite: Kufri Holiday Resort, Kufri Hill
Shimla, 171 012, INTIA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Club Mahindra Snowview Resortin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Mahindra Snowview Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Mahindra Snowview Resortin palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen),
Lomakeskus
Konferenssitilat, Pelihuone, Pesula, Live-viihdettä, Lääketieteelliset tilat, Leikkikenttäalue, Ravintola,
Lähellä olevat palvelut
Ruokakauppa (lähellä), puhelin (lähellä),
Lentokenttä
New Delhi - (84 mailia - 135 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Club Mahindra Snowview Resortissa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Club Mahindra Snowview Resortista, sinulle taataan vuosittainen pääsy. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Mahindra Snowview Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Mahindra Snowview Resortiin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Club Mahindra Snowview Resortissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Mahindra Snowview Resortin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Club Mahindra Snowview Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Mahindra Snowview Resortin käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.