Kuva yrityksestä Club Marina Mar en Puerto Aventuras
Kuva yrityksestä Club Marina Mar en Puerto Aventuras
Kuva yrityksestä Club Marina Mar en Puerto Aventuras
Kuva yrityksestä Club Marina Mar en Puerto Aventuras
Kuva yrityksestä Club Marina Mar en Puerto Aventuras
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut Club Marina Mar en Puerto Aventurasin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Marina Mar en Puerto Aventuras kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Marina Mar en Puerto Aventuras Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autonvuokraus, Ranta, Veneily, Lastenhoito, Lasten allas, Kalastus, Ruokakaupan, Pysäköinti, Hissi, Elävää viihdettä, Terveydenhoitopalvelut, Ravintola, Sukeltaminen, Ostosalue, Snackbaari, Uima-allas, Tennis, Poreallas / Poreallas, surffaus,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Golf (Läheiset), Ratsastus (Läheiset),, *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Cancun International - (51 mailia - 82 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta Club Marina Mar en Puerto Aventurasissa

Kun ostat aikaosakkeita sellaisissa kohteissa kuin Club Marina Mar en Puerto Aventuras, saat taatusti vuosittain pois. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Marina Mar en Puerto Aventuras ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Club Marina Mar en Puerto Aventurasissa, miksi et kokeile vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Marina Mar en Puerto Aventurasissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Marina Mar en Puerto Aventuras -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksiä myydä aikaosakkeita Club Marina Mar en Puerto Aventurasin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Marina Mar en kautta Puerto Aventuras voi olla turvallinen, kun tiedät, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.