Valokuva Club Marina
Valokuva Club Marina
Valokuva Club Marina
Valokuva Club Marina
Valokuva Club Marina

Osoite: Calle Minerva numero 2, Costa del Silencio
Las Galletas, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.club-marina.best.cd

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Club Marina


Teneriffan eteläkärjessä on Costa del Silencio, "hiljainen rannikko", joka tarjoaa rentouttavan tauon arjen ääressä ja stressistä. Club Marina on erinomainen vaihtoehto niille, jotka menevät lomalle rentoutua, viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa ja aurinkoa itse altaalla, ehkä hyvällä kirjalla tai virkistävällä juomalla.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät tietävät hidastumisen arvo. On aivan liian helppoa houkutella kouristelemaan liikaa yhdeksi lyhyeksi tauoksi. Tulet lopulta palaamaan väsyneeksi; Melkein tarvitsevat toinen loma! Ansaitun tauon ansaitseminen on välttämätöntä, ja siellä on kaksi uima-allasta ja poreallas, ravintola ja baari sekä täysin varustettu keittiö. osa-aikaisen Jos et halua.

Tenerife on todellinen leikkipaikka niille, jotka menestyvät. Tarjolla olevia aktiviteetteja ovat valaiden katselu, vierailu El Teiden tulivuoriin, surffausta, retkeilyn mielenkiintoisen lehvistön sisäpuolella sekä tietysti kaikki saaren kauniit rannat. Tarjoillaan niin paljon kannattaa varata seuraava loma myös täällä!

Club Marina Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten uima-allas, Päivittäistavarakauppa, Kampaaja, Elävää viihdettä, Ravintola, Sukellus, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (1.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Kasino (7.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (3.0 mailia), Terveysklubi (lähistöllä), Ratsastus Lähistöllä), Racquetball (Läheiset), Ostoskeskus (Läheiset), Squash (Läheiset), Tennis (Läheiset), Vesihiihto (4.0 mailia), Wind Surfing (4.0 mailia)
Lentokenttä
Reina Sofia - (7 mailia - 11 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Ostaa Club Marina aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Marina ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Club Marina, miksi ei yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Marinassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Marina -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Club Marinalla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Marina -palvelun käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimassa luottamustilillä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.