Kuva Club Montecastillo
Kuva Club Montecastillo
Kuva Club Montecastillo
Kuva Club Montecastillo
Kuva Club Montecastillo

Osoite: Castillo, Caleta de Fuste
Antigua, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.eliteclubresorts.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club Montecastillo? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Montecastillo kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Montecastillo Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lasten allas, kuntosali, pelihuone, ruokakauppa, kuntokeskus, pesula, elävää viihdettä, sauna, snackbaari, squash, uima-allas, poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat veneet, Lähellä olevat veneet, Lastenhoito (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähellä), Ratsastus (10.0), Lääkärin palvelut Tennis (lähietäisyydessä), Tuulenurkkaus (lähietäisyydet),
Lentokenttä
Fuerteventura - (5 mailia - 8 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai, sunnuntai, maanantai, tiistai, keskiviikko

Nauti kodin kokemuksesta Club Montecastillossa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Club Montecastillo, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Montecastillo ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Montecastillon kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Montecastillossa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Montecastillo -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuudet Club Montecastillon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Montecastillon käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varoja, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.