Kuva Club Oasis El Capistranossa
Kuva Club Oasis El Capistranossa
Kuva Club Oasis El Capistranossa
Kuva Club Oasis El Capistranossa
Kuva Club Oasis El Capistranossa

Osoite: Urbanizacion El Capistrano, Apartado Correos 113
29780 Nerja
Malaga, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.elcapistrano.net

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan Club Oasis El Capistranossa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Oasis El Capistranossa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Oasis El Capistranon palveluissa

Yksikkötyöt
Takka - yksikkö (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Lasten allas, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
(6.0 mailia), Kalastus (37.0 mailia), Golf (4.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (lähistöllä), Kampaaja (12.0 mailia), Ratsastus ( 1.0 mailia), Live Entertainment (1.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Ostoskeskus (lähistöllä), Tennis (Läheiset), Vesihiihto (lähietäisyydellä), Surffaus
Lentokenttä
Malaga - (37 mailia - 59 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantai

Nauti koti kokemuksesta Club Oasis El Capistrano

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Club Oasis El Capistranossa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Oasis El Capistranossa ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Club Oasis El Capistrano miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Club Oasisissa El Capistranossa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Oasiksen myymisestä El Capistranon kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuudet Club Oasisin kanssa El Capistranossa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club Oasisia El Capistranossa voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.