Photo of Club Olympus Garden Cityssä
Photo of Club Olympus Garden Cityssä
Photo of Club Olympus Garden Cityssä
Photo of Club Olympus Garden Cityssä
Photo of Club Olympus Garden Cityssä

Osoite: Garden City, Playa de las Americas, Adeje, Kanariansaaret, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.olympusworld.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokraa Club Olympuksessa Garden Cityssä? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Niille, jotka etsivät rauhallista perhelomaa, jossa on runsaasti aikaa rentoutua, ehkä Club City Olympus Garden Cityissa ei ole sinua varten. Playa de las Americas tunnetaan Teneriffin puoluekeskuksena, jossa valoisat nuoret asuvat tanssimaan ja seurustelemaan muiden samankaltaisten ihmisten kanssa. Veronica's Strip on täynnä joka ilta ihmisillä, jotka ovat hölynpölyttäviä ja pysyvät auringonnousun alla ennen kuin menevät valkoiseen hiekkarantaan ja nukkuvat hangoverista päivän aikana.

Jokainen, jolla on kestävyys, on kuitenkin kohteleva, sillä lomakeskus on hyvin sijoitettu nopeaan pääsyn Teneriffan purjehdukseen, purjelautailuun ja golfkenttiin. Voit virkistää ennen iltajuhlia vierailun jossakin lomakeskuksen kahdesta altaasta, ja yksi niistä sisältää allasbaarin. Näkymät osa-aikaisen huoneistot ovat upeita, joten katselet aina jotain kaunista ja siemaillen kahvia parvekkeellesi aamuisin.

Garden City Club Olympus on loistava valinta, jos olet nuori tai nuori sydän, jossa on runsaasti mahdollisuuksia seurustella ja osallistua paikalliseen toimintaan. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat sitä hauska tunnelma ja puolueen väkijoukon, ja olemme varmoja, että sinäkin.

Club Olympus Garden City -palveluissa

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Kuntosali, Ruokakauppa, Pesula, Elävää viihdettä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat kalastusmahdollisuudet, Pelihuone (lähellä), Golf (1.0 mailia), Terveyskylpylä (Läheiset), Ratsastus (4.0 mailia) , Sukellus (lähistöllä), Tennis (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähietäisyydet), Tuulen surffaus (lähietäisyydet),
Lentokenttä
Reina Sofia - (11 mailia - 17 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, maanantaina, tiistaina

Club Olympuksen ostaminen Garden Cityin aikaosuudessa

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Olympus Garden Cityssä ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Olympuksen Garden Cityn kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Club Olympuksessa Garden Cityssä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Olympuksen myymisestä Garden Cityn kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Club-Olympuksessa Garden Cityssä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Garden Cityn Club Olympuksen avulla voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.