Kuva Club Pueblo Canario II
Kuva Club Pueblo Canario II
Kuva Club Pueblo Canario II
Kuva Club Pueblo Canario II
Kuva Club Pueblo Canario II

Osoite: Urbanizacion Playa Serena, 04740 Roquetas de Mar
Almeria, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club Pueblo Canario II? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Pueblo Canario II kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Pueblo Canario II Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), Tenniskenttä, Poreallas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Veneily (2.0 mailia), Lastenhoito (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähistöllä), Sukellus (25.0)
Lentokenttä
Almeria - (17 mailia - 27 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodin kokemuksesta Club Pueblo Canario II: sta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Pueblo Canario II, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Pueblo Canario II ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Pueblo Canario II: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Pueblo Canario II: ssa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Pueblo Canario II -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Club Pueblo Canario II: n kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Pueblo Canario II: n käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä, FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.