Kuva Holiday Club Puerto Calma
Kuva Holiday Club Puerto Calma
Kuva Holiday Club Puerto Calma
Kuva Holiday Club Puerto Calma
Kuva Holiday Club Puerto Calma

Osoite: Av. Holiday Club Puerto Calma, Joaquín Blanco Torrent, 2, 35130 Mogan, Las Palmas, Gran Canaria, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.holidayclubresorts.com

Click here to view more properties for sale and rent at Holiday Club Puerto Calma


Holiday Club Puerto Calma sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä Puerto Rico de Gran Canarian kultaisesta rannasta Gran Canarian Lounaisrannikolla Kanariansaarilla. Lomakohteeksi rakennettu Puerto Rico tarjoaa valikoiman kauppoja ja ravintoloita kauppakeskuksissa, jotka tekevät loistavan paikan mennä ostoksille lomalla.

Holiday Club Puerto Calman huoneistoissa on lämmin ja viihtyisä tunnelma, jossa on modernit kosketukset, jotka avautuvat suurille parvekkeille ja upeat näkymät satamaan. Matkailu ja vapaa-aika Uskoa osa-aikaisen Omistajat pienen perheen pitäisi olla tyytyväisiä huoneistoihin tällä keinona. Huoneistoissa on valikoima yhden ja kahden makuuhuoneen yksiköitä, joissa on täysin varustettu keittiö, satelliitti-tv, internetyhteys ja ilmastointi. Kaikissa yksikkökoneissa on mikroaaltouuni, astianpesukone ja keraamiset keittotasot, joiden avulla vieraat voivat syödä. Vieraat löytävät myös yhteisen alueen pesukone ja kuivausrumpu.

Ne, jotka haluavat ostaa osa-aikaisen Tämän lomakeskuksen pitäisi olla tyytyväinen resorts tilat, joihin kuuluu uima-allas vesisuihkuja, lasten allas, baareja, ravintola, kuntosali, sauna, hierontahoito ja lasten leikkipaikka. Fanit lounging uima-altaalla on kiitos tiedä yksi baareista löytyy tilava kannella ympäri allas. Lomakeskuksessa on myös eksoottisia puutarhoja ja huolella valittuja melko alueita keinona, mikä helpottaa rentoutumista.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
punainen 1-52 Koko vuosi

Holiday Club Puerto Calma Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Kuntosali, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat veneet, Kasino (10.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaamo (lähistöllä) Kylpylä (lähietäisyydellä), Tennis (lähietäisyydet), Vesihiihto (lähietäisyydet), Tuulen surffaus (lähietäisyydet),
Lentokenttä
Las Palmas - (31 mailia - 49 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, maanantai, keskiviikko

Ostaa Holiday Club Puerto Calma aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Holiday Club Puerto Calma ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Holiday Club Puerto Calmaan, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Holiday Club Puerto Calma

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Holiday Club Puerto Calman kiinteistön myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Holiday Club Puerto Calman kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Holiday Club Puerto Calma voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.