Valokuva Club Pyla Beach Resort
Valokuva Club Pyla Beach Resort
Valokuva Club Pyla Beach Resort
Valokuva Club Pyla Beach Resort
Valokuva Club Pyla Beach Resort

Osoite: Club Pyla Beach Resort, c / o Tsialis Hotel -huoneistot, Dhekelia Road, Larnaca 6307, Kypros
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clubpyla.com

Kiinnostaako Club Pyla Beach Resort myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Club Pyla Beach Resort Larnakan kaupungissa, Kypros tarjoaa matkailijoille runsaan merenrantapaikan, joka korostaa meren ärsyttävää rantaelämää. Vilkas rannikkoportaali on erinomainen paikka istua lahden aamukahvia tai iltajuomia varten, leipoa auringon välillä ja kävellä viehättävän rannikon auringonlaskun aikaan.

Lomakeskuksessa nauti iloista ainutlaatuisesta puutarhojen ympäröimästä matala-arkkitehtuurista. Rentoudu rentoutumiseen Terveysklubilla, jossa on kuntokeskus, poreallas ja ayurveda-hoitohoitohuone. Hanki runsaasti auringonpaistetta ja varjoa uima-altaassa huvimaja, auringonottoterassi ja allasbaari. Ruokavaliostanne ansiosta ravintola ja baari täyttävät kaikki.

Lopuksi, Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuden välittäjät eivät voi ajatella parempaa tapaa päättää päiväsi kuin hyvin ansaittu lepo missään neljäkymmentäneljä täysin kalustettu osa-aikaisen huoneistot Club Pyla Beach Resortissa. Kaikissa perinteisissä Kyproksen tyyliin suunnitelluissa sviiteissä on kokolattiamatto, ja niissä on oleskelutila, jossa on ruokailutila, täydellinen keittiö, väritelevisio ja oma kylpyhuone suihkulla. Päivitetyt majoitustilat johtavat edelleen yksityiseen parvekkeeseen, jossa näkymät turkoosiin Välimeren tai lähistön rinteeseen täydentämään ihastuttavaa lomaasi.

Club Pyla Beach Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lastenhoitaja, Kuntosali, Terveyskeskus, Ravintola, Sauna, Uima-allas, Puhelin, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Veneily (lähietäisyydellä), Kalastus (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Pesula (lähistöllä), Viihde (lähietäisyydessä), Lääketieteellisen teknologian (6.0 mailia) ,
Lentokenttä
Larnaka - (9 mailia - 14 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantai

Ostaa Club Pyla Beach Resortin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Club Pyla Beach Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Club Pyla Beach Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Club Pyla Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Pyla Beach Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Club Pyla Beach Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Pyla Beach Resortilla voi olla turvallinen tieto siitä, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.