Kuva yrityksestä Raintree's Club Regina Los Cabos
Kuva yrityksestä Raintree's Club Regina Los Cabos
Kuva yrityksestä Raintree's Club Regina Los Cabos
Kuva yrityksestä Raintree's Club Regina Los Cabos
Kuva yrityksestä Raintree's Club Regina Los Cabos

Osoite: Carretera Transpeninsular Kilometro 22.5, San Jose del Cabo, Baja California Sur 23400, Meksiko, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.raintreevacationclub.com

Kiinnostaako Raintree's Club Regina Los Cabos myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Club Regina Los Cabos nousee rannikon yläpuolelle, jossa Cortezin meri täyttää Tyynenmeren. Jokainen yksikkö on merelle päin, ja voit nauttia värikkäistä auringonlaskuista ja auringonlaskuista terassillasi. Marraskuusta maaliskuuhun mennessä on epätavallista olla näkemättä valaita, jotka pelaavat keinona. Lomakeskus on mekka niille, jotka etsivät parhaiten Baja-auringon alla - mestaruusturnauksista golfkenttiin maailman parhaaseen urheilukalastukseen. Los Cabos kuuluu San Jose del Cabon ja Cabo San Lucasin kaupunkeihin. San Jose Del Cabon keskustassa löytyy taidekeskuksia, jotka tarjoavat sekä tunnettujen että tulevien Meksikon taidemaalareiden, kuvanveistäjien ja koruvalmistajien teoksia. Cabo San Lucas tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä ja paikallisia kulinaarisia kokemuksia sekä uskomattoman yöelämän. Tässä suuret muistot alkavat.

Los Cabos on yksi Meksikon suosituimmista matkailukohteista ja vuosittain isännöi maailman suurinta marliinikalasturnausta. Cabo San Lucasin ja San Jose del Cabon välinen alue tunnetaan Los Cabos -korridorista, joka tunnetaan erityisesti kohoavista merihaudoistaan ​​ja runsaasta meren elämästään.

Raintree's Club Regina Los Cabos -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Poreallas, Poreallas, Uima-allas, Valuutanvaihto, Autonvuokraus, Ranta, Lastensängyt, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Golf (1.0 mailia),
Lentokenttä
San Jose del Cabo International - (14 mailia - 22 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Ostamalla Raintree's Club Regina Los Cabos -aikaosuutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Raintree's Club Regina Los Cabos ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Raintree's Club Regina Los Caboksen kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Raintree's Club Regina Los Cabosissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Raintreen Club Regina Los Cabos -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Raintree's Club Regina Los Cabosin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Raintree's Club Regina Los Cabos -sovelluksen käyttäminen voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.