Valokuva Club Salt Rock
Valokuva Club Salt Rock
Valokuva Club Salt Rock
Valokuva Club Salt Rock
Valokuva Club Salt Rock

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokraa Club Salt Rockissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Salt Rock kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Salt Rock -tilat

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Ranta, Lastenhoito, Kokoustilat, Kalastus, Pesula, Leikkikenttä, Sauna, Squash, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (Läheiset), Casino (93.0 mailia), Harjoitusvälineet (4.0 mailia), Golf (4.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (Läheiset), Live Entertainment (Läheiset) (Läheiset), Puhelin (lähistöllä), Tennis (4.0 mailia),
Lentokenttä
- (25 mailia - 40 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta Club Salt Rockissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Salt Rockissa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Salt Rock ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Salt Rockin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Salt Rockissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Salt Rock -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta yrittäessä myydä aikaosuuksia Club Salt Rockilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Salt Rockin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varoja, jotka on talletettu luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.