Kuva Club Sevilla
Kuva Club Sevilla
Kuva Club Sevilla
Kuva Club Sevilla
Kuva Club Sevilla

Osoite: 4646 W. Irlo Bronson, Memorial Highway, Kissimmee, FL, 34746, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clubsevilla.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club Sevilla? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Sevilla kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Sevilla Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Pesula, Leikkikenttä, Uima-allas, Tennis (käytettävissä olevat varusteet), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Ranta (60.0 mailia), Veneily (2.0 mailia), Lastenhoito (Läheiset), Harjoitusvälineet (Läheiset), Kalastus (2.0 mailia), Golf (4.0 mailia), Päivittäistavarakauppa Lähistöllä), Terveyskylpylä (Läheiset), Ratsastus (7.0 mailia), Järvi (2.0 mailia), Live-viihde (lähistöllä), Lääketieteelliset laitteet (1.0 mailia), Racquetball (6.0 mailia) ), Vesihiihto (2.0 mailia),
Lentokenttä
Orlando International - (25 mailia - 40 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kotoa kokemuksesta Club Sevillassa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Club Sevilla, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Sevilla ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Sevillan kanssa miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Sevillassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Sevillan kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuudet Club Sevillan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Sevillan käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä, kun talletetaan varoja, jotka on talletettu luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.