Valokuva Club Sol y Mar
Valokuva Club Sol y Mar
Valokuva Club Sol y Mar
Valokuva Club Sol y Mar
Valokuva Club Sol y Mar

Osoite: Aromo y Boyero, Carilo, BSAS, 7167, ARGENTINA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokraa Club Sol y Marissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Sol y Mar kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Sol y Mar Tilat

Yksikkötyöt
Takka (kaikki yksiköt), takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lasten allas, Pesula, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Ranta (Läheiset), Kasino (6.0 mailia), Kalastus (Läheiset), Golf (Läheiset), Ruokakauppa (Läheiset), Ratsastus (Läheiset), Live Entertainment (6.0 mailia) ), Ravintola (Läheiset), Ostoskeskus (lähistöllä), Snack-baari (lähistöllä), Tennis (lähietäisyydellä), Vesihiihto (lähietäisyydellä), Surffaus
Lentokenttä
Villa Gesell International - (8 mailia - 12 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikaupungin kotoa Club Sol y Marista

Kun hankit aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Sol y Mar, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Sol y Mar ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Sol y Mar: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Sol y Marissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Sol y Mar -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Club Sol y Mar.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Sol y Mar: n käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahasuoritusten talletuksessa luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.