Valokuva Club Solaris Cabos
Valokuva Club Solaris Cabos
Valokuva Club Solaris Cabos
Valokuva Club Solaris Cabos
Valokuva Club Solaris Cabos

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clubsolariscabos.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Club Solaris Cabos? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Solaris Cabos kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Solaris Cabos Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Lastenhoito, Lastenallas, Konferenssitilat, Kuntosali, Pelihuone, Kampaaja, Pesula, Hissi, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset laitteet, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Sukellus, Ostoskeskus, Snackbaari , Kylpylä, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Kalastus (lähistöllä), Golf (Läheiset), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (Läheiset),, *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
San Jose del Cabo International - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, maanantai

Nauti kodin kokemuksesta Club Solaris Cabosissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Club Solaris Cabos, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Solaris Cabos ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Club Solaris Cabosin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Solaris Cabosissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Solaris Cabos -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiot ylhäällä kanavilla sekä online-mainos pyrittäessä myymään aikaosuuksia Club Solaris Cabosilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club Solaris Cabosia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.