Valokuva: Club Sunset
Valokuva: Club Sunset
Valokuva: Club Sunset
Valokuva: Club Sunset
Valokuva: Club Sunset

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sunsetworldresorts.com

Kiinnostaako Club Sunsetin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


lomaosakkeen jäsenyys Club Sunsetissa tarjoaa monipuolisuutta, joustavuutta ja laatua, jonka vain maailmanluokan ravintola-alan yritys tarjoaa, ja samalla kun tarjolla on innovatiivisia lomaelämyksiä, vain Club Sunsetin jäsenillä on pääsy. Klubilla on neljä lomakeskusta Meksikon Karibialla: Hacienda Tres Rios ja Sunset Fishermen, jotka sijaitsevat Riviera Mayassa ja Sunset Royal ja Sunset Marina Cancunissa. Sunset World -lomakeskukset sillä on joukko alayrityksiä, jotka täyttävät jäsenten vaatimukset. Purjeveneiden omistajille on täyden palvelun venesatama ja autovuokraamo.

Club Sunset aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Sunset ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Club Sunsetille, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeidesi mukaan.

Myynti ja jälleenmyynti Club Sunsetissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Sunset -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Club Sunsetin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Sunsetin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.