Kuva Club Tenerifesta
Kuva Club Tenerifesta
Kuva Club Tenerifesta
Kuva Club Tenerifesta
Kuva Club Tenerifesta

Osoite: Los Diamantes II, Urbanizacion Oasis del Sur
Los Cristianos
Arona, 38650, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.nexusleisure.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokraa Club Tenerifesta? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Club Tenerife kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Club Tenerife Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lasten uima-allas, Ruokakauppa, Pesula, Lääketieteelliset laitteet, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (1.0 mailia), Casino (4.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (3.0 mailia), Ratsastus (4.0 mailia), Live Entertainment (Läheiset) ),
Lentokenttä
Reina Sofia - (10 mailia - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, tiistaina

Nauti kotoa kotikokemuksesta Club Tenerifessa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Club Tenerife, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Tenerife ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Tenerifen kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Tenerifessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Teneriffan kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Club Tenerifen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Tenerifen käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimaan luottamustiliin talletettuihin rahoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.