Valokuva Club Tropical Vacation Club
Valokuva Club Tropical Vacation Club
Valokuva Club Tropical Vacation Club
Valokuva Club Tropical Vacation Club
Valokuva Club Tropical Vacation Club

Osoite: Päätoimipaikka: 123 / 24-26 Cherngtalay, Thalang, Phuket 83120 Thaimaa,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clubtropicallifestyle.com

Oletko kiinnostunut Club Tropical Vacation Clubin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimiimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Club Tropical Vacation Club on pistepohjainen osa-aikaisen Omistajuus erilainen: Resort ryhmä perustuu Thaimaahan, mikä tarkoittaa, että jokainen lomasi voi olla Aasian valenevien palmujen ja valkoisten hiekkarantojen joukossa! Haluatko mennä Koh Samui, Kata tai Bantao, olet varma, että vietät päivän varpailla valkoisella hiekalla ja virkistävää juomaa kädessäsi. Vaihtoehdot ovat rajattomat: Singhasta tuoreeseen kookospähkinään, pitäydytys hydratoitu on ilo ja ei koskaan työtä.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät rakastavat pistepohjaisen aikaosuuden vaihtoehdon, koska viikolla on helppo käydä käteistä pisteitä, joita voidaan käyttää toisessa kokemuksessa. Me kaikki rakastamme vähän muutosta aina uudestaan, joten on järkevää, että mieluummin kannattaa Club Tropical Vacation Clubin tarjoamaa joustavuutta. Jos päätät päästä talvipuistoon urheilupaikalle Thaimaan sijasta, vain käteistä pisteillesi ja valitse valituista vaihtoehdoista. Ylimmän ylellisyyden ja joustavuuden puolesta rakastamme tämän omistamisen valinnan. Jäsenyydet varmasti tulevat täyttämään tulevina vuosina.

Ostaminen Club Tropical Vacation Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Club Tropical Vacation Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Tropical Vacation Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Club Tropical Vacation Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Tropical Vacation Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Club Tropical Vacation Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Tropical Vacation Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimalla luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.