Kuva yrityksestä Club Wyndham Access
Kuva yrityksestä Club Wyndham Access
Kuva yrityksestä Club Wyndham Access
Kuva yrityksestä Club Wyndham Access
Kuva yrityksestä Club Wyndham Access
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.myclubwyndham.com

Kiinnostaako Club Wyndham Accessin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Club Wyndham Access tarjoaa omistajille mahdollisuuden tehdä varauksia useilla eri alueilla osa-aikaisen Resort Wyndham Accessin lomakohteiden täyttämiseksi. Club Wyndham Access -omistajat saavat omistustodistuksen ostettujen Club Wyndham -pisteiden määrästä yksittäisen lomakeskuksen tekon sijaan.

Varaukset voidaan tehdä missä tahansa lomakeskuksessa (jotka kaikki ovat kotisi lomakohteita), jotka ovat osa Club Wyndham Access -ohjelmaa ennakkovarauksen ensisijaisuus -ikkunassa, 13 10iin kuukautta ennen sisäänkirjautumista.

Yhdistetty huoltomaksu määritetään ja se perustuu kunkin Resort Wyndham Accessiin kuuluvan lomakohteen varaston määrään. Tässä luettelossa on tietty siihen liittyvä ylläpitomaksu. Club Wyndham Access -varastoon liittyvät erilaiset ylläpitomaksut ja muut kulut yhdistetään tai sekoitetaan ja jaetaan sitten kunkin klubin Wyndham Access -omistajan omistamien pisteiden perusteella.

Club Wyndham Access -käyttöoikeuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Club Wyndham Access ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Club Wyndham Accessilla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Club Wyndham Accessin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Wyndham Access -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Club Wyndham Accessilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Wyndham Accessin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.