Kuva Club Wyndham Selectistä
Kuva Club Wyndham Selectistä
Kuva Club Wyndham Selectistä
Kuva Club Wyndham Selectistä
Kuva Club Wyndham Selectistä

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: https://clubwyndham.wyndhamdestinations.com/content/club/clubwyndham/us/en/owner-guide/resources/club-wyndham-select.html

Kiinnostaako Club Wyndham Selectin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Club Wyndham SelectClub Wyndham Select on Club Wyndhamin omistusoikeus osa-aikaisen perhe. Club Wyndham Selectin omistajat saavat pisteitä "select" -lomakeskuksessa, joka tunnetaan nimellä "kotilomakohde".

Hyödynnä kaikki Club Wyndham Selectin omistajuuteen liittyvät edut, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen:

Ainutlaatuinen etu, kun varaat ennakkovarauksen etusijalla olevat varaukset 13-10 kuukautta ennen sisäänkirjautumispäivääsi vakituisessa "kotilomakohteessa". Tee vakiovarauksia mihin tahansa Club Wyndham -lomakeskukseen jopa 10 kuukautta ennen haluamaasi sisäänkirjautumispäivää.

Club Wyndham Selectin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Wyndham Select ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Wyndham Selectiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Club Wyndham Selectissä

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Wyndham Select -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Club Wyndham Selectin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Wyndham Selectin käyttäminen voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.