Kuva Corail Royal Plage
Kuva Corail Royal Plage
Kuva Corail Royal Plage
Kuva Corail Royal Plage
Kuva Corail Royal Plage

Osoite: PL 201, Tabarka, 8110, Tunisia
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Corail Royal Plagen myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Ylivoimaisen sinisen taivaan yläpuolella ja samalla safiirikylälle avautuvassa Corail Royal Plagessa on idyllinen pesä, jossa voit nauttia suuresta Välimeren lomasta. Tämä viehättävä rannikkokaupunki Tabarka, Tunisia, sijaitsee rannalla sijaitsevassa lomakeskuksessa, ja se tarjoaa loputtoman pääsyn kauniiseen valkoiseen hiekkarantaan, kuohuvaan mereen ja läheiseen metsäiseen sisämaahan.

Mutta älä huijata tämän kaupungin vanhanaikaista tunnetta. se isännöi loputtoman musiikkifestivaalivirran, joka haastaa teidän tanssitaitoja. Lisäksi paljon aktiviteetteja pitää sinut käytössä, kuten vesiurheilu, golf, kalastus, luonnonpuistot, pyöräilyreitit ja lukuisat historialliset kohteet. Vastaavasti hauskaa ei riitä toimittamaan Corail Royal Plagessa. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät viittaavat viettämään päivän uima-altaalla ja saada virvokkeita cocktail-baarista ja snackbaarista. Myös ravintolassa tarjoillaan fantastinen tunisianhinta. Hotellissa on myös tenniskenttä, kuntosali, sauna ja ilmainen Wi-Fi-yhteys.

Lopuksi, osa-aikaisen majoitus täällä antaa sinulle mukavuuden, jota tarvitset suuren päivän jälkeen. Löydä runsaasti nuorentelua huoneissa, joissa on ilmastointi, DVD tai videonauhuri, täydelliset keittomahdollisuudet, takka ja oma terassi, josta on näkymät merelle tai puutarhaan.

Ostaminen Corail Royal Plagen aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Corail Royal Plage ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Corail Royal Plagessa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Corail Royal Plagessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Corail Royal Plage -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Corail Royal Plagessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Corail Royal Plagen avulla voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimaan luottamustiliin talletetuista rahoista FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.