Kuva Dames de la Mer
Kuva Dames de la Mer
Kuva Dames de la Mer
Kuva Dames de la Mer
Kuva Dames de la Mer

Osoite: Marmaris, Mugla, Turkki
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako sinua myynnissä ja vuokrata Dames de la Mer? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


On olemassa vaihtoehtoja runsaasti osa-aikaista omaisuutta, ja tämä sisältää uskomattoman Dames de la Merin. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus omistaa osake mahtavan veneen Muglassa, joka on kaunis kaupunki Turkin etelärannikolla. Tämä osa-aikaisen on erinomainen vaihtoehto niille, jotka unelmoivat avoimista merialueista, purjeista ja seikkailusta. Purjevene saapuu marinaan loman aikana, ja se on helppo pääsy tenniskenttiöihin, uima-altaaseen ja kaikenlaisiin ravintoloihin. Kuitenkin joka yö, sinut ravistetaan nukkumaan meren rannalla, kun olet viihtyisä laiturissasi.

Ostaa Dames de la Merin aikaosuutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Dames de la Mer ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Dames de la Merin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Dames de la Merissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Dames de la Mer -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewin ja satelliittitelevisioon kanavien yläpuolella sekä online-mainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Dames de la Merin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Dames de la Merin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimassa luottamustilissä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.