Kuva yrityksestä David Walleys Resort
Kuva yrityksestä David Walleys Resort
Kuva yrityksestä David Walleys Resort
Kuva yrityksestä David Walleys Resort
Kuva yrityksestä David Walleys Resort

Osoite: 2001 Foothill Road, Genoa, NV, 89411, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.davidwalleys-resort.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä David Walley's Resortissa


Hotelli sijaitsee majesteettisen Sierra Nevadan varjossa, osa-aikaisen at David Walley's Resort on ympärivuotinen kohde, jossa on kaikki maailmanluokan kylpylän mukavuudet. Rentoudu yhdessä kuudesta mineraalialtaassa tai lämmitetyssä ulkouima-altaassa tai hemmottele itseäsi ammattitaitoisen henkilökunnan tarjoamilla spa-hoidoilla. Lomakeskuksessa on studioita sekä yhden ja kahden makuuhuoneen sviittejä. Kolme mestaruustason golfkenttää on muutaman minuutin päässä. Nauti läheisestä Tahoe-järvestä ja sen jännittävästä yöelämästä, huippuviihteestä, uhkapeleistä ja vesiurheilusta. Useat kätevät hiihtokeskukset tekevät talvesta erityisen houkuttelevan ajan.

David Walleys Resortin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa David Walleys Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen David Walleys Resortiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti David Walleys Resortissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus David Walleys Resortin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia David Walleys Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia David Walleys Resortin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.