Kuva Diamond Club Calypso
Kuva Diamond Club Calypso
Kuva Diamond Club Calypso
Kuva Diamond Club Calypso
Kuva Diamond Club Calypso

Osoite: Calle Italia 5, Puerto del Carmen, Lanzarote, 35510, Kanariansaaret
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.resort-solutions.co.uk

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokralle Diamond Club Calypso


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Diamond Club Calypso kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Diamond Club Calypso -tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Sukellusallas Live-viihde Puhelin Autovuokraamo Pesularavintola Snackbaari
Lähellä olevat palvelut
Ranta (Lähistöllä) Vesihiihto (Lähistöllä) Purjelautailu (Lähistöllä) Veneily (Lähistöllä) Kalastus (Lähistöllä) Golf (16.0 km) Tennis (Lähistöllä) Squash (Lähistöllä) Ratsastus (Lähistöllä) Terveyskerho (Lähistöllä) Ruokakauppa (Lähistöllä) Lääketieteellinen palvelu ( Lähistöllä)
Lentokenttä
Arrecife - 6.0 mailia / 9.0 km
Tarkista sisään / ulos
torstai

Nauti koti kokemuksesta Diamond Club Calypso

Kun hankit aikaosuuksia ominaisuuksista, kuten Diamond Club Calypso, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Diamond Club Calypso ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Diamond Club Calypsoon, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Diamond Club Calypso

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Diamond Club Calypso -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä Timeshare Diamond Club Calypso -yrityksellä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Diamond Club Calypsoa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.