Valokuva Club Las Calas
Valokuva Club Las Calas
Valokuva Club Las Calas
Valokuva Club Las Calas
Valokuva Club Las Calas

Osoite: Club Las Calas, Calle Guayadeque, 3, 35510 Tías, Las Palmas, Kanariansaaret, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clublascalas.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Club Las Calas


Nauti joka hetki osa-aikaisen Club Las Calasin kaupungissa Lanzarote, Espanja. Siitä hetkestä kun saavut sinua tervehtivät yksi lomakeskuksen ystävällinen vahtimestarit, joka vie matkatavarat omaan ylellinen asunto, joka tarjoaa upeat näkymät "kuun maisemaa", joille alue on kuuluisa. Valkoiset hiekkarannat Papagayo ja Playa Blanca ovat alle puolen kilometrin päässä, mutta jos et halua jäädä keinona ja levätä altaalla on neljä valita-kytkettiin kukin omalla idyllisessä keinona omaisuutta. Asunnossasi on yksi tai kaksi makuuhuonetta, tai jos sinulla on suuri perhe, nukkua jopa kuusi yhdessä upeassa kattohuoneistossa.

Jos etsit sekoitus hauskaa, viihdettä, rentoutumista ja nuorentelua, tämä lomakeskus sopii sinulle sopivaksi. Lapsiperheet ovat tervetulleita avoimilla aseilla, ja päivittäisiä aktiviteetteja järjestää keinonahenkilökunta, jotta lapset voivat nauttia. Jos et halua menettää säännöllistä lomaasi, käytä kuntosalia, squash-kenttiä ja saunaa. Useimmat yöt lomakeskuksessa tarjoavat elävää viihdettä ilman lisämaksua, joten sinua ei koskaan kyllästy. Kaiken kaikkiaan osa-aikaisen, Matkailu ja vapaa-aika suosittelee Club Las Calasin harkitsemista.

Club Las Calasin tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Kuntosali, Pesula, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset tilat, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Beach (Läheiset), Kasino (1.0 mailia), Kalastus (lähellä), Golf (16.0 mailia), ruokakauppaan (lähellä), Ratsastus (4.0 mailia), tennis (lähellä), purjelautailu (lähistöllä),
Lentokenttä
Arrecife - 6 mailia / 9 km
Tarkista sisään / ulos
torstai

Ostaminen Club Las Calasin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Club Las Calas ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Las Calasin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin klubilla Las Calas

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Club Las Calasin kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Club Las Calasin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Club Las Calasin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä hallinnoimassa luottamustilillä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.