Kuva yrityksestä Boardwalk Resort and Villas
Kuva yrityksestä Boardwalk Resort and Villas
Kuva yrityksestä Boardwalk Resort and Villas
Kuva yrityksestä Boardwalk Resort and Villas
Kuva yrityksestä Boardwalk Resort and Villas

Osoite: 1601 Atlantic Avenue, Virginia Beach, 234513422,
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Boardwalk Resort and Villasin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


USA on loistava lomakohde, sillä siellä on vain niin paljon erilaisia ​​koko maassa. Aavikosta trooppisiin rantoihin vuorille ja hiihtoon on helppo nähdä, miksi monet amerikkalaiset eivät koskaan jätä näitä rantoja. Virginia on yksi vanhimmista valtioista, koska se oli yksi ensimmäisistä pesäkkeistä. Tämä tarkoittaa, että paitsi kauniita maisemia on olemassa, mutta on myös runsaasti historiaa tutkittava.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät rakastavat Diamond Resorts Boardwalk Resort and Villas -hotellin tarjoamia palveluja. On lämmitetty sisäallas oceanfront-allas, täydellinen tapa viettää päivä, jolloin se voi olla hieman lumimyrsky ulkopuolella. Näkemykset lomakohteesta ovat upeat, sillä ne sijaitsevat Atlantin rannikolla. osa-aikaisen täällä ei koskaan mene tyyliltään, sillä ranta on muuttumaton ja upea, todella kaunis hiekka, josta haaveilet aaltoja. Virginia Beachissä on myös akvaario, joka on hyvä tutustua lasten kanssa ennen kuin lähdet kulkemaan vaellusreitillä pitkin.

Jokaisessa Diamond Resorts Boardwalk Resort and Villas -hotellin huoneissa ja sviiteissä on parveke, josta voit katsella alueita, sekä kaikki modernit mukavuudet, kuten televisio, DVD-soitin ja keittiöt, jotta voit tehdä kevyitä aterioita. Niin monia erinomaisia ​​ravintoloita nurkan takana, emme syytä sinua syyttämään sinua!

Boardwalk Resort and Villasin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Boardwalk Resort and Villas ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Boardwalk Resort and Villasiin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Boardwalk Resort and Villasissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Boardwalk Resort and Villas -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Boardwalk Resort and Villasin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Boardwalk Resort and Villasin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.