Kuva Grand Beachistä
Kuva Grand Beachistä
Kuva Grand Beachistä
Kuva Grand Beachistä
Kuva Grand Beachistä

Osoite: 8317 Järvi Bryan Beach Blvd., Orlando, FL, 32821, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Kiinnostaako Grand Beachin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Grand Beach kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Grand Beach Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö/täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone/kuivausrumpu (jotkut yksiköt), poreallas /Hot Tub (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lasten allas, Kuntoiluvälineet, Kalastus, Pelihuone, Vammaisten yksikkö, Järvi, Pesula, Hissi, Leikkikenttäalue, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), ravintola (1.0 mailia), ostoskeskus (3.0 mailia), vesihiihto (lähietäisyydet), golf (lähistöllä), ruokakauppa (1.0 mailia), kampaamo ,
Lentokenttä
Orlando International - (17 mailia - 27 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Grand Beachillä

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Grand Beach, saat vuosittaisen pääsyn. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin, tarjoten ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Grand Beach ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Grand Beachiin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Grand Beachillä

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Grand Beach -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Grand Beachin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Grand Beachin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.