Kuva Liki Tiki Villagesta
Kuva Liki Tiki Villagesta
Kuva Liki Tiki Villagesta
Kuva Liki Tiki Villagesta
Kuva Liki Tiki Villagesta

Osoite: 17777 Bali Boulevard, (f / k / a / Balin saari), Winter Garden, 347879400,
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.clubnavigo.com

Kiinnostaako Liki Tiki Villagen myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Talvipuutarhan kaupunki ei ole Narnia, ei väliä mitä ajattelet. Itse asiassa, koska se sijaitsee Floridassa, se harvoin saa lunta lainkaan. Ihana nimi on muutamia alkuperäilmoituksia, joista toinen osoittaa, että leudot talvet johtivat yllättävään tomaattien varjoon. Mikä tahansa syy nimen takana, kaupungissa on sadun laatu täynnä punaisia ​​tiilitaloja.

On monia syitä vierailla Sunshine State, mutta Walt Disney World on korkea luettelo, erityisesti niille, joilla on nuoria heidän kanssaan. Diamond Resorts Liki Tiki Village on vain muutaman kilometrin päässä puistosta ja tarjoaa näin hämmästyttävän tukikohdan, josta pääset ulos ja viettää päivän Mikki ja hänen kaverinsa kanssa. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat, että kaikki Floridan tärkeimmät nähtävyydet pääsee tästä lomakohteesta, rannoista huvipuistoihin. osa-aikaisen Täällä on varma nähdä sinut kaikkina vuodenaikoina, kun leuto lämpötilat ovat suotuisat ja toivottavat erityisesti meille Britit, jotka haluavat paeta sateet syksyiltä ja talvilta ... sekä jouset ja kesät, jos olemme rehellisiä!

Diamond Resorts Liki Tiki Villagessa on huoneistoja, joissa on kaikki mitä tarvitset fantastiseen perhelomaan. Paikan päällä on myös meloja, minigolfia ja vesipuistoa. Haluat palata joka tilanteeseen.

Liki Tiki Villagen aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Liki Tiki Village ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Liki Tiki Villageen, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Liki Tiki Villagessa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Liki Tiki Village -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Liki Tiki Villagen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Liki Tiki Villagen käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.