Kuva Diamond Resorts Mystic Dunes Resort & Golfklubista
Kuva Diamond Resorts Mystic Dunes Resort & Golfklubista
Kuva Diamond Resorts Mystic Dunes Resort & Golfklubista
Kuva Diamond Resorts Mystic Dunes Resort & Golfklubista
Kuva Diamond Resorts Mystic Dunes Resort & Golfklubista

Osoite: Mystic Dunes Resort & Golf Club, 7600 Mystic Dunes Lane, Celebration, FL 34747, Florida, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Mystic Dunes Resort & Golf Clubissa


Hienoa aikaa sopivassa paikassa, vierailu Diamond Resorts Mystic Dunes Resort ja Golf Club Celebration, Florida on ehdoton edellytys. Tiedämme, että Madonna's hit single on päähäsi matkan pituuteen ja voimme vain sanoa, että se sopii mielialaa. Florida tunnetaan auringonpaisteesta syystä: ei vain taivas sinistä ja valoa kirkasta, mutta ihmiset ovat ystävällisiä ja tervetulleita, aina halukkaita kohtaamaan mahdollisen uuden ystävän.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat, että Diamond Resorts Mystic Dunes Resort ja Golf Club on niin lähellä kaikkia parhaita huvipuistoja, Walt Disney World ja Sea World. Itse asiassa siellä on shuttles tehdä vierailevat nämä upeat nähtävyydet yhtä helppoa kuin piirakka. osa-aikaisen Tässä on täydellinen valinta niille, joilla on lapsia ja lapsenlapsia, tai jotka vain nauttivat viettää aikaa tuntea sisäiset lapset!

Lomakeskuksessa on 18-reikäinen golfkenttä, pienikokoinen golfkenttä pienille golfareille ja neljä upeaa uima-allasta, joista yksi on laguunityylinen allas vesiliukumäillä. Huoneistot ovat tilavia, näkymät ovat uskomattomia; Voimme vain sanoa, että juhla ansaitsee nimensä.

Diamond Resorts Mystic Dunes Resort & Golfklubin palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus
Lomakeskus
Baari / Cocktail Lounge, Klubitalo, Harjoituskeskus, Golf, Päivittäistavarakauppa, Pesula, Lukkiutuminen, Leikkikenttä, Ravintola, Uima-allas, Ulkona, Tennis, Pyörätuoliystävällinen, Poreallas Kylpylä
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus, Kalastus, Ratsastus, Järvi, Vesihiihto
Lentokenttä
Orlando / MCO15 Miles / 24 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostaa Diamond Resorts Mystic Dunes Resort & Golf Clubin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Diamond Resorts Mystic Dunes Resort & Golf Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Diamond Resortsin Mystic Dunes Resort & Golf Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Diamond Resortsissa Mystic Dunes Resort & Golf Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Diamond Resorts Mystic Dunes Resort & Golf Club -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Diamond Resorts Mystic Dunes Resort & Golf Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resortsin avulla Mystic Dunes Resort & Golf Club voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.