Kuva Polynesian saarista
Kuva Polynesian saarista
Kuva Polynesian saarista
Kuva Polynesian saarista
Kuva Polynesian saarista

Osoite: 3045 Polynesian Isle Blvd., Kissimmee, FL, 34746, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Kiinnostaako Polynesian saarilla myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Floridan auringon paras on näkyvästi Diamond Resorts Polynesian Isles Resortissa, Kissimmee, Florida. Jokainen suuri ja kahden makuuhuoneen huviloita on turvatarkastettu terassit, jotka mahdollistavat osa-aikaisen Vieraat ylpeilee lämpimällä säällä. Tilavissa ja mukavissa mukavuuksilla kaikkiin huoneisiin kuuluu king-size-vuode tai kaksi erillistä vuodetta, joissa on kaksi kylpyhuonetta, lämmitys ja ilmastointi, täydellinen keittiö, tilavat oleskelu- ja ruokailutilat, queen-vuodesohva, taulutelevisio, DVD-soitin ja iPod-telakka , Ja Wi-Fi-yhteys.

Diamond Resorts Polynesian Isles Resort ylläpitää trooppista vibea sen useissa uima-altaissa, grilli- ja piknikalueilla sekä kylpylöissä. Paljon hauskaa taataan perheellesi ja ystävillesi. Samoin paikan päällä olevat urheilumahdollisuudet hyödyntävät tätä runsaasti auringonpaistetta, mukaan lukien tennis- ja shuffleboard-tenniskentät ja viheriöiden asettaminen. Klubitalo, karaoke, kuntosali, pelit ja konsolit sekä leikkipaikka ovat myös saatavilla.

Vielä enemmän nautintoa, Matkailu ja vapaa-aika Osa-aikaiset välittäjät suosittelevat tutustumista lähistön nähtävyyksiin, jotka sijaitsevat vain muutaman minuutin päässä lomakeskuksesta. Näihin kuuluu suosittuja Orlando-teemapuistoja ja valinnaisia ​​osto- ja ruokailumahdollisuuksia. Älä missaa Atlantin rannikon ja Daytona Beachin seikkailuja sekä Miami Beachin uskomatonta yöelämää. Kulttuuriset ja historialliset kohteet ovat läsnä myös vapaa-ajanasi.

Polynesian saarten tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Kuntosali, Pelihuone, Vammaiset, Pesula, Leikkikenttä, Uima-allas, Tennis (käytettävissä olevat varusteet), Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(50.0 mailia), Järvi (5.0 mailia), Järvi (4.0 mailia), Veneily (2.0 mailia), Golf (4.0 mailia) ), Lääkäripalvelut (8.0 mailia), Racquetball (4.0 mailia), Ravintola (Läheiset), Ostoskeskus (1.0 mailia), Vesihiihto (4.0 mailia)
Lentokenttä
Orlando International - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Polynesian saarten aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Polynesian saaret ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Polynesian saarille, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Polynesian saarilla

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Polynesian saarten kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Polynesian saarten kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Polynesian saarten käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.