Kuva yrityksestä The Ridge on Sedona Golf Resort
Kuva yrityksestä The Ridge on Sedona Golf Resort
Kuva yrityksestä The Ridge on Sedona Golf Resort
Kuva yrityksestä The Ridge on Sedona Golf Resort
Kuva yrityksestä The Ridge on Sedona Golf Resort

Osoite: 55 Sun Ridge Circle, Sedona, AZ, 86351, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Kiinnostaako The Ridge on Sedona Golf Resortissa myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Ridge Sedona Golf Resortissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

The Ridge on Sedona Golf Resortin palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (joissakin yksiköissä), takka - yksikkö (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täydellinen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin / Kuivausrumpu (joissakin yksiköissä),
Lomakeskus
Handicapped yksikkö, Pesula, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (10.0 miles), Kasino (10.0 mailia), Hiihto (50.0 mailia), Laskettelu (50.0 mailia), Harjoituslaitteet (lähistöllä), Kalastus (5.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä) ), Kampaamo (lähistöllä), terveysklubi (lähistöllä), ratsastus (12.0 miles), järvi (20.0 miles), terveyspalvelut (7.0 miles), Racquetball (lähistöllä), ravintola (lähistöllä), sauna (lähistöllä), ostosalue (Lähistöllä), Snackbaari (lähistöllä), Spa (lähistöllä), Tennis (lähistöllä),
Lentokenttä
Phoenix Sky Harbor - (113 mailia - 181 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta The Ridge on Sedona Golf Resortissa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten The Ridge on Sedona Golf Resortista, sinulle taataan vuosittainen pääsy. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin, tarjoten ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa The Ridge Sedona Golf Resortista ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Ridge on Sedona Golf Resortiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti The Ridgessä Sedona Golf Resortissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Ridgestä Sedona Golf Resortin kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia The Ridgen kanssa Sedona Golf Resortissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia The Ridge on Sedona Golf Resortin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.