Kuva Disney's BoardWalk Villas
Kuva Disney's BoardWalk Villas
Kuva Disney's BoardWalk Villas
Kuva Disney's BoardWalk Villas
Kuva Disney's BoardWalk Villas

Osoite: 2101 Epcot Resorts Blvd, Lake Buena Vista, FL 32830, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.disneyvacationclub.disney.go.com/

Kiinnostaako Disney's BoardWalk Villas myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Disney's BoardWalk Villas tarjoavat maistia menneisyydestä nostalgian ansiosta. Huvilat ovat kauniisti sisustettuja vanhanaikainen eleganssia ajatellen, vievät sinut takaisin swing-musiikin ja villakoiran hameen aikaan. On niin paljon nähtävää ja tekemistä itse keinona, sinä iloitat siitä, että sinulla on osa-aikaisen jonka avulla voit palata vuosi toisensa jälkeen! Orlando on monia nähtävyyksiä, monia ihmeellisiä syitä vierailla Floridassa, mutta on hyvä tietää, että keinona on myös vetänyt kaikki pysähdykset, jotta vierailustasi mahdollisimman miellyttävä.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat, että voit kävellä pitkin rantatietä ja ottaa nähtävyyksiä. Kaupat ja ravintolat ovat kaikki naarmuuntuneita, ja modernit maut ja odotukset ovat olleet mukana. Disney's BoardWalk Villas sijaitsee erinomaisella paikalla, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Epcotilta ja Walt Disney Worldilta, jotka molemmat tarjoavat upeita päiviä. Yhden-, kahden- ja kolmen makuuhuoneen huviloissa, joista voit valita, voit olla varma, että sinulla on tarpeeksi tilaa koko perheelle, vaikka lapset olisivatkin hyvin pieniä tai jos olet itse iso poika eteenpäin nähdä Mikki henkilökohtaisesti!

Osta Disney's BoardWalk Villas aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Disney's BoardWalk Villas ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Disney's BoardWalk Villas: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Disney's BoardWalk Villasissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Disneyn BoardWalk Villas -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä online-mainontaa myytäessä aikaosuuksia Disney's BoardWalk Villasin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Disney's BoardWalk Villas voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä, jotka on talletettu luottamustilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.